Conrad Company
Kolonia Porosły 55
16-070 Choroszcz
tel: (85) 747 00 07
fax: (85) 747 01 59
Nasze maile:
sklep@conrad-company.pl
biuro@conrad-company.pl
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażerii opracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw i ugniatania ciast wyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojenie pokrywa...
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażerii opracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przyprawi ugniatania ciast wyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojenie pokrywa...
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażerii opracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw i ugniatania ciast wyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojenie pokrywa...
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażerii opracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw i ugniatania ciast wyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojenie pokrywa...
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażerii opracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw i ugniatania ciast wyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojenie pokrywa...
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażerii opracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw i ugniatania ciast wyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojenie pokrywa...
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażerii opracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw i ugniatania ciast wyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojenie pokrywa...
polecany do restauracji, punktów gastronomicznych, masarni i garmażerii opracowany do szybkiego siekania grubego i drobnego, przygotowania drobnego farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw i ugniatania ciast wyposażony w system sterowania impulsowego, co pozwala na bardziej precyzyjne krojenie pokrywa...